Luba Uitzendbureau

Commercieel binnendienst medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als binnendienst medewerker schakel je rechtstreeks klanten en leveranciers. Je hebt contact over bestellingen en prijzen, maar natuurlijk ook als er iets niet goed is gegaan. Het klantenpakket is heel breed. Denk aan wereldwijde webshops, elektronicawinkels, bezorgdiensten en foodproducenten op hetzelfde industrieterrein. Ze handelen in producten zoals inpakfolie, dozen en tape. Dit is snelle handel, dus moet er ook snel geschakeld worden. Vanwege de schaarste in grondstoffen, wisselen de inkoopprijzen per dag. Daar moet je secuur mee omgaan, voordat je iets verkoopt met wel heel weinig marge.

De orders komen binnen per mail, telefoon of via je buitendienst collega. Jij pakt direct de telefoon om de inkoopprijzen en levertijd te checken en maakt een offerte naar de klant. Indien akkoord boek je de order in via Exact. Dit is een zeer eenvoudig programma, waar al afspraken en producten al in staan. Vervolgens gaat de order door naar de leverancier of eigen magazijn en wordt het uitgeleverd.

Dit alles doe je samen met een team van 10 man. Het is een zeer divers team waarbij samenwerken erg belangrijk is. Persoonlijke benadering naar klanten is voor hen heel belangrijk en daarom heeft iedereen een eigen mailadres. Als jij een dag afwezig bent, neemt iemand anders letterlijk jouw computer over. Dit zegt wel iets over de manier van samenwerken en het vertrouwen in elkaar. Ook is iedereen bereid om vragen van elkaar te beantwoorden. Onderlinge strijd of kijken wie de meeste orders binnen haalt, is hier totaal niet aan de orde! Daarbij krijg je ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanuit de directeuren. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan staat hun kantoor altijd voor je open.

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar. Ondanks dat ze relatief klein zijn, zo?n 23 medewerkers, zijn ze een grote naam! Omdat ze al zo lang bestaan, hebben ze een vaste kring van leveranciers en klanten. Daardoor kan er ook snel geschakeld worden. Afspraken liggen er al en het vertrouwen zit goed. Bijna alle medewerkers die hier werken, komen uit het Groene Hart. De mentaliteit omschrijven ze als nuchter, hardwerkend en samenwerken. Het is een hechte informele club, waar ook tijd wordt gemaakt voor gezelligheid. Zo organiseren ze personeelsuitjes en wordt er 2 keer in de maand lunch verzorgd. Kibbeling en broodjes van de Keurslager staan elke maand weer op het menu.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau