Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij deze baan heb je flexibele werkuren en word je klaargestoomd om uiteindelijk te werken als voorman. Je gaat eerst het bedrijf leren kennen door mee te draaien in de productie en de machines te bedienen. Jouw werkdag begint met het lossen en laden van vrachtwagens en zal je de vissoorten controleren op de gewenste hoeveelheid en kwaliteit. Daarnaast maak je verkooporders verzendklaar in de expeditie en doe je de bijbehorende administratie. In de verse vis afdeling zal je aan de slag gaan in de productie waarbij je de vis sorteert, en verpakt. In de diepvriesproductie ga je de machines bedienen en let jij op een hoogwaardige kwaliteit voor het eindproduct. Daarnaast leer je de zaagmachine bedienen die speciaal gemaakt is voor het op maat snijden van de kibbeling. Je werkt in een koude omgeving waar vis wordt verwerkt dus houd rekening met de geur. Echter is de vis kakelvers en stinkt dit niet!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 70 jaar één van de marktleiders in de vis-groothandel en verwerking. Zij zijn gevestigd op de visafslag van IJmuiden, een van de belangrijkste vissershaven van Nederland. Het is een familiebedrijf waar een gemoedelijke sfeer hangt. Je collega's zijn vriendelijk, werken goed samen en hebben veel voor elkaar over. Bij overwerk wegens drukte wordt je goed verzorgd met een warme maaltijd zoals bijvoorbeeld chinees of patat met snacks. Er worden 2x per jaar borrels/activiteiten georganiseerd hierbij kun je denken aan karten, of lekker uit eten bij een goed restaurant. Kortom, dit bedrijf zorgt goed voor zijn medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau