Luba Uitzendbureau

Standbouwer

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Ter Aar
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als standbouwer ben jij verantwoordelijk voor de opbouw van kleine en grote beursprojecten in het binnen- en buitenland. Soms ben je een paar dagen achter elkaar alleen aan het werk of met je team voor grote projecten. Jij bent op locatie verantwoordelijk voor de juiste en nette afwerking van de stands en indien nodig ben jij flexibel om last minute aanvragen op te pakken. Je maakt soms overuren, deze krijg je deels uitbetaald maar deze mag je ook inzetten voor extra vakantiedagen. Hierdoor ben je soms weken wat drukker, maar tegenover staan ook meer vrije weken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is sinds 2005 gespecialiseerd in het opbouwen van standbouw. Ze hebben zowel nationaal als internationale klanten en kenmerken zich door de persoonlijke benadering.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau