Luba Uitzendbureau

Inpakmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Katwijk
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega's verzorg je de maaltijden voor onder andere ziekenhuizen en verzorgingscentra. De verschillende koks binnen dit bedrijf maken maaltijden op grote schaal. Deze maaltijden ga jij portioneren. Zo schep je dagelijks 1000 kg aan bijvoorbeeld nasi, bami of aardappels met groente weg, Dit schep je in bakjes zodat het bij de klant alleen nog opgewarmd hoeft te worden. Je staat aan een grote productie band waar via een computerscherm wordt aangegeven hoeveel gram je per portie moet afwegen. Zodra jouw bakje vol is gaat deze door op de productieband en wordt deze klaar gemaakt voor verzending. Je staat in een ruimte met zo'n 8 collega's te werken. Je werkt zowel in een team maar ook vaak zelfstandig.

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur. En keer in de 3 weken werk je ook op zaterdag en zondag, daarvoor ben je dan 2 andere dagen in de week vrij. Je werkt met minimaal 7 collega's op de afdeling.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf die elke dag koelverse gerechten op maat maakt voor verschillende doelgroepen zoals ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Gestart als groentewinkel en nu uitgegroeid tot een duurzaam bedrijf die wel 28.000 mensen per dag voorziet van een dagverse maaltijd. Daarmee zijn ze gegroeid tot een bedrijf met wel 200 medewerkers op de locatie in Katwijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau