Luba Uitzendbureau

Supply Chain medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Supply Chain medewerker maak je deel uit van het Bedrijfsbureau. Bij het bedrijfsbureau vinden alle logistieke en administratieve processen plaats.

In deze servicegerichte functie zorg je ervoor dat de voorraad klopt. Je laat de inkoop optimaal verlopen en biedt ondersteuning bij logistieke administratieve processen. Naast de taken in voorraadbeheer draag je ook zorg voor het operationele deel en houd je zicht op het gehele inkoop/importtraject met leveranciers buiten Europa. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit rapportages maken, het bewaken van de leveringen en hierop anticiperen, verbetertrajecten inbrengen (operationeel maar ook binnen SAP en Slim4), en het beheren van de Supply Chain.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren-inkoopcombinatie voor de bouw en industrie. Zij leveren verder diverse diensten op het gebied van ICT, marketing en logistiek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau