Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Een leuke functie waarbij je ervoor zorgt dat alle spullen intern van en naar de juiste plaats worden gebracht met behulp van een reachtruck. Jij bent de spin in het web: door tijdige aan- en afvoer van grondstoffen zorg jij er voor dat het productieproces op rolletjes verloopt. Ook ben jij de schakel tussen de inpakafdeling en de afdeling uitgaande goederen. Zonder jou zijn de bestelde artikelen niet op tijd bij de klant. Jij bent dus eigenlijk onmisbaar. Omdat het werk hier dag en nacht doorgaat werk je mee in het 5 ploegenrooster.

Over het bedrijf

Bij jouw nieuwe werkgever zet iedereen zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. De productie van kunststof halffabricaten staat centraal. Deze halffabricaten worden uiteindelijk gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken te maken. Jij en je collega's worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau