Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start je dag om 08:30 uur, je hebt er zin in! Je start in de loods waar alle groeten en fruit binnenkomt. Je sorteert dit en zet alle pallets op de juiste plek. Je krijgt een lijst met orders die je moet pakken, hiermee ga je zelfstandig aan de slag. Het kan soms wat chaotisch zijn omdat de orders op tijd gepakt moeten worden, dit is voor jou geen probleem. Je kan goed je focus houden en zorgt ervoor dat alles op tijd klaar staat. Jij hebt ruimtelijk inzicht waardoor je de dozen net en stevig op elkaar kan stapelen.

Je werkdag begint om 08:30 uur en eindigt wanneer het werk af is. Dit kan per dag verschillen, maar je kunt ervan uitgaan dat dit ongeveer tussen 17:00 en 18:30 uur zal zijn. Dit hangt af van het seizoen. Je werkt van maandag t/m vrijdag en in het weekend ben je lekker vrij!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in Maasdijk en houdt zich bezig met de export van groenten, fruit en exoten. Het is een echt Westlands bedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. Dagelijks zetten zo?n 50 medewerkers zich keihard in om alles op rolletjes te laten verlopen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau