Luba Uitzendbureau

Monteur machine productiebouw

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Den Haag
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur machine bouw ga jij aan de slag in een duurzaam bedrijf wat zich bezig houdt met het maken van zonlicht. Zij zijn specialist in hoogwaardig technologie en diensten waarmee zonnepanelen getest kunnen worden. Je werkt in een compact en divers team waar je veel mee samenwerkt. Je zult zorg dragen voor het assembleren van de machines, dit gebeurd in een schone omgeving. Daarnaast hou je je bezig met bouwen, bedraden en testen van schakelpanelen en elektrokasten. Je bent vakkundig en kan goed communiceren met klanten, collega?s en leveranciers. Ook ga je machines uitpakken, installeren, testen, kalibreren en klaarmaken voor verzending. Vind je het ook leuk om te reizen? Dan kan jij incidenteel meereizen naar installaties in het buitenland (hooguit 2 3 keer per jaar en alleen als je het zelf wilt).

Jouw werkdag start om 09:00 uur ?s ochtends en eindigt om 17:30 uur. Je hebt een lunchpauze van een half uur en twee koffiepauzes die je voor en na de lunch kan indelen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Er is een mogelijkheid om 32u te werken, maar de voorkeur gaat uit naar 40 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gevestigd in Den Haag. Zij werken in een klein maar hecht team, met een fijne werksfeer. Zij houden zich bezig met het maken van unieke machines waar zonnepanelen en zonnesimulatoren mee getest kunnen worden, dit doen zij wereldwijd. Het bedrijf is duurzaam en innovatief, daarnaast streven zij ernaar om een leidende rol te kunnen spelen bij het maximaliseren van de opbrengst van zonne-energie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau