Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman metaalbewerking

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Schelluinen
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als meewerkend voorman metaalbewerking serieproductie ben je verantwoordelijk voor het productieteam wat seriematige metalen (cabine)constructies bouwt. De werkzaamheden op de afdeling bestaan voornamelijk uit het gerobotiseerd lassen, samenstellen en nabewerken (slijpen en schuren) van (cabine)constructies.

Over het bedrijf

Voor jouw toekomstige werkgever in Schelluinen zijn we op zoek naar een meewerkend voorman voor in de metaalbewerking. Het bedrijf is onderdeel van de Dubbeldam groep, en zij ondersteunen dan ook het (schade)proces van hen. Ze hebben vrijwel alles dit zo goed mogelijk uit te voeren wat er voor zorgt dat teamwork essentieel is. Je komt te werken bij een bedrijf met een informele werksfeer. De lijnen zijn erg kort, wat ervoor zorgt dat je altijd weet bij wie je terecht kan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau