Luba Uitzendbureau

Medewerker loadingdock

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Breda
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij helpt dagelijks mee om te zorgen dat de juiste bestelling bij de juiste klant komt! Je begint doorgaans om 15:00 uur waardoor je overdag lekker vrij bent! De orderverzamelaars hebben aan de hand van bestellijsten de orders verzameld. Jij zorgt er vervolgens voor dat de bestellingen compleet zijn, is dat niet zo, dan pak jij de benodigde producten om de bestelling verzendklaar te maken! Vervolgens zorg jij ervoor dat de bestellingen op de juiste plek komen zodat deze, volgens routenummer, bezorgd kunnen worden bij de klant die het heeft besteld! Het is van belang dat je in deze functie goed uit de voeten kunt want je loopt ten slotte je hele dienst lang, ook moet je bestand zijn tegen de kou omdat een aantal rolcontainers ook in de koeling of in de vriezer moet worden bewaard. Uiteraard zorgt jouw werkgever voor lekkere warme kleding zodat je alle temperaturen aankunt! Om 00:00 zit jouw werkdag erop en kun je uitklokken. Is het druk en werk je in de avond? tussen 00:00 en 06:00 uur krijg je een toeslag van 20% bovenop jouw uurloon.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een leuke, informele groothandel in de horeca in Breda waar het geen u is maar je en jij en waar iedereen houdt van een praatje tijdens het werk.
Hun klanten zijn bijvoorbeeld restaurants in de regio, deze zijn dagelijks afhankelijk van de levering van al hun verse benodigdheden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau