Luba Uitzendbureau

Medewerker werkplaats

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je directe collega ben je werkzaam in de werkplaats en gelijk ernaast is het magazijn waar circa 5-10 collega's werken. Je bent technisch allround onderlegd en vindt het leuk om afwisselend werk te verrichten. Zo repareer en certificeer je hydraulisch knip- en persgereedschap maar voer je soms ook draai en freeswerk uit. Ook werkzaamheden als kunststofkasten in elkaar zetten en aardingsgarnituren samenstellen en maken komen regelmatig voor. Kortom, wil je technisch afwisselend werk verrichten? Dan sluit deze baan perfect bij jou aan.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een technische dienstverlener en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Dit bedrijf ontwikkelt en levert verschillende componenten en systemen voor de elektro- en energietechniek.Het logistieke team kenmerkt zich door een gezellig, maar hardwerkend team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau