Luba Uitzendbureau

Servicemonteur buitendienst - junior

Details van de functie

Logo Over de functie

's Ochtends vertrek je samen met je collega in een werkbus naar de werklocatie. Op locatie verricht je montage- en service activiteiten. Bij de dagstart worden eventuele risico's besproken en worden de taken verdeeld. Je hebt vanzelfsprekend veel verantwoordelijkheid en gaat compensatoren vervangen of plaatsen in grote en kleinere installaties. Deze compensatoren moeten soms op wat lastiger plekken geplaatst worden, hiervoor moet je wel tegen een stootje kunnen. Het werk is uitdagend en varieert van dagklussen tot klussen van meerdere dagen. Er wordt goed voor je gezorgd door de werkgever, zorg jij voor tevreden klanten?

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is leverancier van onderdelen voor rookgassystemen zoals compensatoren en rookgaskleppen. Het is een klein gemoedelijk bedrijf met maar 3 mensen op kantoor en 4 monteurs in de buitendienst. De sfeer is informeel en men heeft alles voor elkaar én voor de klanten over. Je kunt rekenen op een werkdag tussen 7:00 en 16:00 uur.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau