DHL Nederland

Customer Service Medewerker Luchtvracht - Special Accounts

Details van de functie

Logo Op zoek naar een regelfunctie binnen de dynamische wereld van de luchtvracht? Maak dan de stap naar de Special Accounts afdeling van DHL Global Forwarding op Schiphol!

Als CS Medewerker Luchtvracht op de Special Accounts afdeling van DHL Global Forwarding, vestiging Schiphol maak je deel uit van een team van 10 collega's dat verantwoordelijk is voor het bedienen van de DGF airfreight klanten. Het is een hecht en dynamisch team en iedereen werkt met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoording. Het is dé ideale plek om alle ins en outs van de supply chain bij een van de grootste logistieke organisaties ter wereld te leren kennen.

Wat doe je dan zoal?

 • Je ontzorgt onze klanten van A-Z m.b.t. hun luchtvrachtzendingen: pakt nieuwe zendingen die via het systeem/excel worden aangemeld op;
 • Hiertoe zorg je voor de juiste documenten (douane, airway bills) en stem je af met de luchtvaartmaatschappijen en wegvervoerders. Uiteraard leg je alles goed vast in het systeem;
 • De verdeling van het werk doe je samen met je teamgenoten; jullie zijn allemaal allround en kunnen elkaar goed ondersteunen;
 • Uiteraard zorg je ervoor dat je klanten goed geïnformeerd zijn over de status van hun zendingen (track&trace), leveringsperiode en tarieven.
 • Klantcontacten gaan voornamelijk in het Engels; dit is voor jou dan ook geen probleem.
Als Customer Service Medewerker Luchtvracht bij DHL Global Forwarding kun je rekenen op

 • Een flinke dosis verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk;
 • Fijne collega's binnen een gezond bedrijf met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een mooi salaris (EUR2400,=-EUR2800,=) en stevige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een CAO à la carte, waarbij je bijvoorbeeld een budget kunt besteden aan extra vrije dagen of een studiekostenregeling.

En werken bij de wereldwijd marktleider in lucht- en zeetransport brengt natuurlijk zekerheid en doorgroeimogelijkheden met zich mee!

Wat je meebrengt

Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding en ervaring als customer service binnen de logistieke branche, of een startende HBO'er. Je bent proactief en resultaatgericht en je kan je goed inleven in de behoeften van de klant.  Wat nog meer belangrijk is:

 • Je staat stevig in je schoenen en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent commercieel en klantgericht. Je houdt van afwisseling, goed in organiseren en bent een kei in het stellen van prioriteiten;
 • Je bent accuraat bij het verwerken van gegevens en hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen.
 • Flexibiliteit in werktijden: de teams werken in dag-, avond- en weekend shifts.

?

Werken voor DHL Global Forwarding

Betekent werken voor de wereldwijde marktleider in lucht- en zeetransport. DHL Global Forwarding is dé specialist in snel en flexibel vervoer van goederen en koopwaar tussen alle continenten. We leveren niet alleen internationale logistieke totaaloplossingen, maar spelen met ons GoGreen-productassortiment ook een actieve rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.
Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Dan ontvangen we graag  je cv met persoonlijke motivatie via de button. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Suzanne van Rijn, recruiter via [stuur een e-mail]

Onderdeel van de werving- en selectieprocedure is een assessment en een pre employment screening. Deze screening wordt uitgevoerd door International Security Partners BV.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland