Luba Uitzendbureau

Engineer aardwarmte elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf produceert op duurzame manier aardwarmte en elektriciteit. Binnen de afdeling Geo projecten hebben ze door groei extra capaciteit nodig.Jij houd je voornamelijk bezig met warmte projecten en de begeleiding hiervan. De werkzaamheden kunnen worden omschreven als: het verzamelen van de benodigde informatie waar onder tekeningen, begeleiding van ontwerp en realisatie van nieuwbouw en modificaties aan elektrotechnische installaties, ondersteunen bij aanpassingen en nieuwbouw van besturingssystemen. Hiernaast heb je natuurlijk regelmatig overleg met de betrokkenen zoals monteurs, werkvoorbereiders en de klanten.

Over het bedrijf

Deze aardwarmte opwekker en netbeheerder van energie zet zich in om op grote bedrijven terreinen energie te leveren. Dit doen ze door middel van een eigen kabel en leidingen netwerk. Jij komt te werken voor een modern privaat nutsbedrijf dat snelle groei doormaakt op het gebied van aardwarmte. Daarom zijn ze op zoek naar professionals om dit proces goed te begeleiden. Er zijn meerdere locaties en er vindt vrijwel jaarlijks uitbreiding plaats.Er wordt vooral geleverd aan grote energie vragende bedrijven zoals glastuinbouw en data centers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau