DHL Nederland

Stage Facility Management

Details van de functie

Logo Volg jij een relevante opleiding binnen de Facility Management en wil jij in alle vrijheid deze kennis toepassen in de praktijk? Wil jij de basis leggen binnen de logistieke wereld, heb jij een hoge mate van verantwoordelijkheid en wil je de organisatie ondersteunen met een afstudeer opdracht? Dan is deze stage wellicht interessant voor jou!

Wat bieden wij jou?

Als stagiaire Facility Management ga je aan de slag binnen DHL Global Forwarding om verbeterprocessen toe te passen op verschillende vraagstukken binnen de afdeling. Jij en de Manager spannen samen om bepaalde procedures binnen ons kantoor nieuw leven in te blazen en te digitaliseren. Daarnaast sta je vrij om binnen de organisatie je eigen afstudeer opdracht te vormen en uit te voeren.

Per direct of later in overleg is er een stageplaats beschikbaar op deze afdeling voor een halfjaar. De verhouding tussen meewerken op de afdeling en werken aan een de afstudeer is in balans . Op kantoor krijg je begeleiding on the job en de mogelijkheid om van professionals te leren in de praktijk. Je ontvangt tijdens je stage een vergoeding van EUR500,- per maand en krijgt een laptop in bruikleen.

Dit is DHL Global Forwarding

DHL is wereldwijd het toonaangevende merk in logistiek. De divisies van DHL bieden klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commerce- en fulfillmentdiensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en supply chain management. DHL Global Forwarding is dé specialist in snel en flexibel vervoer van goederen en koopwaar tussen alle continenten en is marktleider in lucht- en zeetransport . We leveren niet alleen internationale logistieke totaaloplossingen, maar spelen met ons GoGreen-productassortiment ook een actieve rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Herken jij jezelf in deze punten?

Uiteraard wordt je goed begeleidt door onze facility manager, maar jij kan ook zonder problemen zelfstandig aan de slag en neemt graag initiatief. Je bent ondernemend en denkt graag twee stappen vooruit. Jij bezit uitstekende schriftelijke en communicatie vaardigheden zowel in het Engels als in het Nederlands. Daarnaast;

  • Jij zit in je 3e of 4e-jaars opleiding Facility Management
  • Zeer vaardig in omgang met computer software; MS-outlook/MS-Word/MS-Excel/
  • Jij bent communicatief en analytisch sterk en kan projectmatig werken.
  • Jij werkt goed in teamverband maar ook zelfstandig.

Interesse?

Zoek jij een afstudeer opdracht en durf jij deze verantwoordelijkheden aan?

Dan ontvangen we graag je CV!

Een Standaard motivatie zijn we niet geďnteresseerd in, een antwoord op deze vraag: ?'Waarom past deze stage bij jouw profiel, opleiding en ambitie?? ontvangen we wel graag!

Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kan je contact opnemen met Adriana Asboth, recruiter via [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland