Luba Uitzendbureau

Relatiebeheerder webshop

  • Vacature
  • Vast contract
  • Gelderland
Beusichem
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag bij een groothandel in electronica. Je komt te werken bij een nieuwe vestiging, dus je begint met een schone lei. Jij gaat aan de slag met (potentiŽle) web shop klanten. Je gaat ze bellen en zorgt er voor dat ze tevreden zijn met de online dienstverlening die de website aanbiedt en je ondersteunt de mensen waar nodig. Je bent iemand die in oplossingen denkt en gezellig te werk gaat met het team.

De werktijden zijn van 08:30 tot 17:00

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft verschillende vestigingen door Nederland en jij komt te werken in het centrale magazijn. Hiervandaan worden de vestigingen bevoorraad en vanuit de vestigingen gaat het weer door naar de klant. Vanuit deze vestiging, zullen klanten uit de directe omgeving van Culemborg wel direct belevert worden. Door groei van de organisatie is deze nieuwe locatie ontstaan om zo nog sneller hun klanten te gaan beleveren en te blijven groeien. Met andere woorden "een organisatie waar je voor langere tijd aan de slag kunt".

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau