Luba Uitzendbureau

Sales support Medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je begint de dag met een kop koffie samen met je 3 collega's. Dan haal je de vaatwasser leeg en ga je aan de slag! Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het opnemen van de eerste telefoonlijn. Ook ontvang je klanten en bied je ze een kopje koffie aan. Daarna ga je aan de slag met de mailbox. De salesmanager is naar toekomstige klanten geweest en heeft de offerte gemaakt. Deze verstuur jij vanuit de mailbox, maar eerst controleer je deze op de inhoud en spelling. Mochten er punten zijn waarvan jij denkt dat het beter kan dan geef je dit aan bij de salesmanager. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten over de offertes, zorg je dat de getekende offertes verwerkt worden in het systeem en je bewaakt de offerte. Tevens verzorg je ook zelf gestandaardiseerde offertes. Ook controleer je de algemene voorwaarden van de klanten op bijvoorbeeld betalingstermijnen, werktijden en opzegtermijnen.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een groeiend bedrijf met op dit moment 150 medewerkers. Veel collega?s zijn onderweg, bij de opdrachtgevers of op een van de andere locaties aan het werk. Het bedrijf detacheert planners bij verschillende bedrijven. Op het hoofdkantoor in Amsterdam werken op een gemiddelde dag circa 20 collega?s. Er wordt samen geluncht en ze organiseren regelmatig een vrijdagmiddagborrel of een uitje. Het kantoor bevindt zich aan de Amsterdamse Zuidas. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau