Tata Steel

Assistent Onderhoudsmanager Grondstoffenlogistiek

Details van de functie

Logo Dicht op de techniek en met je team continue op zoek naar verbeteringen, dat is je dagelijkse werk!

Wat ga je doen?

Als Assistent Onderhoudsmanager zorg je samen met jouw team voor een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de productie en milieu-installaties in de Grondstoffenlogistiek (GSL). Jij ondersteund de Onderhoudsmanager en Teamleiders bij het doorvoeren van verbeterde kwaliteit van de meerjarige onderhoudsplannen. Hierdoor kunnen we de technische conditie van installaties te waarborgen. Samen met het team stel je de juiste prioriteiten waar het team hun focus op leggen. Het aantrekkelijke van deze rol is dat je letterlijk dicht op de techniek zit en veel fysiek aanwezig bent bij de installaties. Daarnaast houd je de werkstromen op orde. In deze functie werk jij niet als hiŽrarchisch leidinggevende, maar als functionele leidinggevende.

Wat deze functie bijzonder maakt?
 • Je werkt nauw samen met maar liefst 60 personen uit het beheer en sleutelteam.
 • Naast de dag- en dagelijkse werkzaamheden pak je ook de verbetertrajecten om bijvoorbeeld storingen in de toekomst te voorkomen.
 • Je bent de schakel tussen verschillende teams op het gebied van preventief onderhoud.
 • Je krijgt de ruimte om je ideeŽn uit te werken en ze ook nog eens toe te passen

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
 • Heb je minimaal een afgeronde hbo opleiding in een technische richting.
 • Heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare positie
 • Weet jij je weg te vinden in planmatig onderhoud?maar kun je ook goed met ad-hoc situaties omgaan.
 • Vind jij het leuk om niet alleen achter je bureau te werken, maar ook het veld in te gaan.
 • Is samenwerken met anderen voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij jou?

Een zeer diverse rol waarbij je dicht op de techniek zit. Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring is. Het basis bruto maandsalaris voor deze functie valt tussen de EUR 3.500,- en EUR 6.200,- bruto, dit is exclusief toeslagen.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Je gaat werken in team van GSL. Het totale team bestaat uit circa 60 personen die zeer nauw met elkaar samenwerken en kennisdelen. Als Assistent Onderhoudmanager ben jij veel aanwezig bij de installaties en dus ook bij jouw team. Dit zorgt ervoor dat er korte lijnen zijn in de communicatie.

Jouw fabriek:

De Ertsvoorbereiding bestaat uit twee fabrieken, namelijk de Pellet- en een Sinterfabriek en daarnaast diverse installaties om de grondstoffen te vervoeren, ofwel de Grondstoffenlogistiek. Als grondstoffenlogistiek krijgen wij grondstoffen van externe leveranciers aangeleverd en zijn wij verantwoordelijk voor het bewerken en vervoeren van deze grondstoffen. Het is onze uitdaging om betrouwbaar te leveren aan de diverse fabrieken, waaronder de Pelletfabriek, Sinterfabriek, Kooksfabriek en Hoogovens.

Solliciteren of meer weten?

Word jij enthousiast van een functie met veel diversiteit en vrijheid? Solliciteer dan direct op de functie Assistent Onderhoud. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Sophia Dekker op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel