Luba Uitzendbureau

Kiemlaborant

Details van de functie

Logo Over de functie

De afdeling kwaliteitscontrole groeit hard en daardoor is er ruimte gekomen voor een nieuwe medewerker. Met jouw opgedane kennis en kunde zorg jij ervoor dat verschillende kiemproeven worden ingelegd en beoordeeld en behoren het doen van zuiverheidstoetsen bij jouw werkzaamheden. Alle verkregen resultaten verwerk je verder in de computer. Ook pak je verschillende andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling op. Kortom; een leuke gecombineerde functie waarin nauwkeurigheid en flexibiliteit heel belangrijk zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in de productie en groothandel van allerlei soorten bloem- en kruidenzaden. Meer dan 3.000 verschillende bloemen- en kruidenzaden worden in veel verschillende landen geproduceerd. Dit maakt hen 's werelds grootste producent. Tijdens de productieperiode wordt het gewas regelmatig gecontroleerd door goed opgeleid personeel om een constante kwaliteit te garanderen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau