Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ga jij voor zowel inkomende als de uitkomende goederen stroom zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Je gaat je bezighouden met het ontvangen van inkoopzendingen, het controleren en op de juiste plaats zetten van deze goederen. Ook verzamel jij materialen voor de productie afdeling door middel van het two-bin Kan-Ban systeem. Je krijgt in deze functie veel verantwoordelijkheden. Je controleert de kwaliteit van de binnengekomen goederen of deze voldoen aan de richtlijnen. Er wordt gewerkt met een heftruck, als je al een certificaat hebt is dat een pre. Anders kan je deze via Luba halen!

Over het bedrijf

Je komt te werken in een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 70 jaar en wereldwijd 350 medewerkers. Innovatieve ideeŽn, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes. Ze produceren en ontwikkelen een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Hun missie is om wereldwijd een inspirerende en innovatief sterke en strategische partner te zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau