Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zaandam
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijn medewerker ga je orders gereed maken. Hierbij zijn je werkzaamheden het in ontvangst nemen van goederen, het lossen en controleren van materialen. Dit doe je met behulp van de heftruck. Aan de hand van de vrachtbrief en pakbon controleer je de producten op beschadigingen en aantal collies. Deze werkzaamheden voer je uit in een magazijn met een fijn team collega's om je heen. Indien het nodig is zal je ook productiewerkzaamheden kunnen uitvoeren of het uitvoeren van kleine reparaties aan de heftruck of bijvoorbeeld gereedschappen. Met een scherpe blik meld je storingen aan de meewerkend voorman.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal opererende handels- en productieorganisatie. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van geperforeerde metalen plaat, strekmetaal, metaalweefsels, non-ferro metalen en samengestelde producten uit deze materialen. Zij werken in een team van ongeveer 50 medewerkers in een energieke bedrijfscultuur, met aandacht en passie voor het product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau