Luba Uitzendbureau

Logistiek operator

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Amsterdam
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Deze unieke vacature vraagt om iemand die veel vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk vind binnen zijn functie en goed op zijn plek is in een haven. Jouw functie is het laden en lossen van goederen met een bobcat, shovel en kraan. Wees gerust je krijgt deze cursussen aangeboden dus ervaring is niet vereist! Wat ga je dan laden en lossen vraag jij je natuurlijk af? Dat zijn natuurlijke bestanddelen voor plantenvoeding. Dit komt aan in grote schepen en gaat vaak weg in vrachtwagens of schepen. Dit wordt verwerkt in de fabriek en gemaakt tot een eind product. Een gave functie binnen een hecht team waarbij je deels binnen en buiten werkt. Natuurlijk ben jij enigszins technisch zodat je eerstelijns storingen kan oplossen aan transportbanden en onderhoud kan plegen aan de apparatuur. Kennis van veiligheid en een VCA zijn een pre maar niet noodzakelijk net als een operator A diploma.

Voor meer info bel ons op [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur ons een Whatsapp bericht op: [klik hier voor het telefoonnummer]

Over het bedrijf

Ze zitten al ruim 100 jaar op deze unieke locatie in de havens van Amsterdam. Je ziet deze geschiedenis terug op de werklocatie en maakt dit een prachtige werklocatie. Binnen 10 jaar zal het bedrijf verhuizen naar een nieuwe locatie waarbij jou hulp natuurlijk zeker op prijs gesteld wordt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau