Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is opzoek naar een aanpakker in de productie! Je gaat aan de slag op de zaag-, timmer- of verpakafdeling en samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat producten worden verpakt in stevige kisten. Op de zaagafdeling zorg jij voor op maat gezaagde stukken hout. Op de timmerafdeling niet je de houten onderdelen in elkaar tot een stevige kist. En op de verpakafdeling zorg jij voor een stevige verpakking van de goederen. Doel is om jou na verloop van tijd allround te krijgen zodat jij op diverse afdelingen kan worden ingezet.

Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag van 07:00-16:00. Je werkt in eerste instantie via Luba en bij wederzijdse tevredenheid is er mogelijkheid om overgenomen te worden door jouw toekomstige werkgever met uitzicht op vast.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende speler in de verpakkingsindustrie. Zij ontzorgen hun afnemers op gebied van exportverpakkingen. Zo worden verpakkingen op maat ontworpen en worden producten verpakt. De organisatie bestaat uit zo'n 30-40 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken op de timmerafdeling in een stabiel team van 5 gemotiveerde collega's. Er heerst onderling een Rotterdamse no-nonse mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau