Luba Uitzendbureau

Medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Vanuit de adviseurs uit de showroom krijg je informatie om een offerte te maken. Op basis van deze informatie, maak jij een calculatie op maat. Iedere nieuwe order is maatwerk. Door te schakelen met de adviseurs, inmeters en projectleiders bewaak je de tijdsplanning en kunnen jouw offertes worden omgezet in een order. Jij maakt dus digitale kozijntekeningen, jij verwerkt alle gegevens in het ERP systeem en je beoordeelt of de kozijnen technisch kunnen worden uitgevoerd zoals met de klant is besproken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt kunststof kozijnen op maat voor uiteenlopende klanten, van particulieren tot aannemers tot woningcorporaties. Er is een showroom waar klanten verschillende uitvoeringen kunnen bekijken. Het is een mooi en groeiend bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau