Luba Uitzendbureau

Leerling monteur (BBL traject)

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je krijgt de kans om een MBO opleiding te volgen en het vak van monteur te leren. Samen met jouw praktijkbegeleider en jouw collega monteurs ga je onder andere de volgende werkzaamheden doen: lichte reparaties ga je, nadat je rustig bent ingewerkt, zelfstandig verhelpen. Je ondersteunt de monteur als het gaat onderhouds- en installatiewerkzaamheden en bespreekt proactief verbetermogelijkheden. Uiteraard zorg jij ervoor dat de technische dienst een keurig opgeruimde werkplek heeft en draag je zorg voor een goede staat van het gereedschap. Periodieke reiniging van de machines, installaties en apparatuur hoort ook bij het werk als monteur. Door alle afwisseling is geen dag hetzelfde op jouw nieuwe werkplek!

Wat wij bieden

  • Wij bieden je de unieke kans om in een betaalde baan jouw diploma als monteur (MBO3) te gaan halen.
  • Fulltime salaris
  • Betaalde opleiding
  • Een gouden toekomst!

Wat wij vragen

  • Technische affiniteit
  • Leergierig

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een flexibel verpakkingsbedrijf met focus op de planeet, partnerships, prestaties en premium kwaliteit. Zij bieden duurzame flexibele verpakkingsfolie voor bedrijven die folie in bulk nodig hebben, uit elke branche. Het bedrijf heeft twee vestigingen, één in Wieringerwerf en één in Harlingen. De in Wieringerwerf geextrudeerde folies en verpakkingen worden bedrukt en verwerkt in Harlingen. Op de locatie in Wieringerwerf wordt verpakkingsmateriaal vervaardigd middels ballonextrusie.
Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau