Luba Uitzendbureau

Inpakker broodjesfabriek

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inpakker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het correct inpakken van de broodjes Bapao. Je staat samen met andere collega's aan de lopende band en zorg je er voor dat de productie doorgaat. Jij controleert de broodjes, jij pakt ze van de band af en jij legt ze in een doos klaar voor het transport. Jij begint je werk om 11:00 uur of 20:00 en jij stopt op het moment dat het werk af is. Tijdens je werk krijg jij ook de mogelijkheid om te gaan leren en doorgroeien naar andere posities, zoals een machine bediende. Omdat je met voedsel werkt is het een koude werkomgeving, het is belangrijk dat je hier tegen kan. Het is ongeveer 10 graden. Verder werk je met gezellige collega's in een leuk team en krijg je vanaf 18:00 ook 115% toeslag. Als je flexibel bent dan is dit de plek voor jou! Op sommige dagen kun je eerder naar huis als het rustig is en soms kan je langer werken. Mocht je part time willen werken is dat ook geen probleem. Mocht je geen nederlands kunnen dan is dat geen probleem we kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een jonge en dynamische organisatie, die zich bezig houdt met het produceren van gevuld brood (gebakken of gestoomd). Ze zijn gericht op de nationale en internationale markt. Het bedrijf is ingericht om diverse producten te verpakken, ook onder private label als dit gevraagd wordt. Daarnaast kom je te werken met gezellige collega's en heb je in de avond een ploegen toeslag van 115%.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau