Luba Uitzendbureau

Nacht orderverzamelaar gezocht 21:00-06:00

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor een bekende groothandel in horecaproducten in Amsterdam zoeken wij orderverzamelaars. Samen met jouw collega's ga jij met je kar en handscanner de orders verzamelen. De handscanner geeft het aan wanneer je het juiste product hebt, of je krijgt een foutmelding zodat jij alsnog het juiste product kan toevoegen aan de order. De klanten waarvoor jij de orders verzamelt zijn altijd horeca gerelateerd zoals bijvoorbeeld kroegen en café's, hotels, restaurants, snackbars en cafetaria's.

Geen ervaring, geen probleem! Je wordt namelijk ingewerkt door een buddy, tijdens de inwerkweken werk jij van 15:00-00:00. Na jouw inwerkperiode krijg jij werkkleding van ons en wordt je ingewerkt van 21:00-06:00. Vanaf 00:00 ontvang jij een nachttoeslag van 20%! Daarnaast krijg jij dagelijks een heerlijke maaltijd die klaargemaakt is door een van onze eigen chef kok.

Wat wij bieden

  • Een functie voor 24 tot 40 uur per week
  • De werktijden zijn van 21 uur tot 06 uur
  • Een afwisselende functie in een dynamische omgeving, waar veel ruimte is voor ontwikkeling
  • Een salaris op basis van de cao-groothandel in horecaproducten

Wat wij vragen

  • Je hebt een positieve instelling en ziet het als een uitdaging om de orders op het juiste tijdstip klaar te zetten
  • Je bent een echte teamspeler en je houdt ervan om samen successen met het team te boeken
  • Het is een pré als je al werkervaring als orderpicker hebt.

Over het bedrijf

Dit gave bedrijf is een internationale horeca groothandel. Met 18 vestigingen in Nederland en 2 in België bieden zijn een totaal oplossing voor de horeca. In een enthousiast team van chauffeurs en magazijnmedewerkers zorg jij elke dag voor tevreden klanten. Binnen dit bedrijf staat jouw tevredenheid voorop. Een tevreden medewerker betekent immers een tevreden klant. De medewerkers bij dit bedrijf krijgen bijvoorbeeld de vrijheid om zelf hun rooster in te plannen. Kan jij je hierin vinden? Dan is dit dé werkgever voor jou! Daarnaast verzorgt jouw toekomstige werkgever diverse trainingen, om jou zoveel mogelijk kennis over producten bij te brengen en jij jouw klanten goed te woord kan staan bij vragen. Tot slot zijn er binnen deze grote organisatie genoeg doorgroeimogelijkheden naar andere functies of locaties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau