Luba Uitzendbureau

Betonboorder - Leerling

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Utrecht
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag begint om 07:00, je gaat samen met een ervaren collega op pad, waarmee jij binnen 3 maanden de fijne kneepjes van het vak leert. Middels een evaluatiesysteem wordt jouw voortgang bijgehouden en de planning aangepast op wat jij nu wil en kan leren! Na 3 maanden ben jij helemaal klaar om alleen op pad te gaan en krijg je een eigen werkbus, waarmee je zelfstandig naar de klanten gaat. Dit is heel divers, soms ben je de hele dag aan het werk bij een aannemer en de volgende dag ben je bij 3 verschillende klanten voor een korter klusje. Zo heb je lekker afwisseling in je werk en ziet iedere dag er weer anders uit!

De werkzaamheden die je eerst leert en later alleen uitvoert gaan van het boren van gaten tot het zagen van constructies en het maken van sleuven. Je leert daarnaast ankers te plaatsen, stellen en bevestigen. Uiteindelijk ben jij een volwaardig betonboorder met veel verantwoordelijkheden in een supergezellig team.

Over het bedrijf

Met 10 vestigingen door het lang is dit bouwbedrijf een grote naam in de markt. Je hebt meer dan 100 collega's binnen Nederland die houden van aanpakken en passie hebben voor het vak. Met het team in Utrecht worden er veel leuke uitjes geregeld en is er een mogelijkheid om bij te sparen voor een bonus die flink kan oplopen. Mensen die hier net beginnen worden volledig opgeleid en gaan uiteindelijk zelfstandig op pad. Iedere maand is er een moment van bijscholing, waarbij er gezamenlijk eten wordt besteld en gezellig wat wordt gedronken. Al met al is dit een werkgever waar werkplezier hoog in het vaandel staat en waar je echt onderdeel uitmaakt van de familie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau