Luba Uitzendbureau

Medewerker Materiaal en Techniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Kom jij de afdeling Materiaal en techniek in Winkel versterken? Als medewerker constructie, onderhoud en reparatie verricht je opbouwwerkzaamheden en reparaties aan het werkmaterieel en bedrijfswagens van het bedrijf, je vervaardigt eenvoudige constructies en voert laswerkzaamheden uit aan de hand van tekeningen. Je maakt deelconstructies die deel uitmaken van samengestelde en complexere constructies, het is jouw taak om ervoor te zorgen dat er een zo kort mogelijke stilstand is van de betreffende machine of installatie. Ook verhelp je zelf storingen aan de machines en voer je preventief onderhoud uit. Mocht er buiten je thuisbasis in Winkel een storing of probleem zijn aan bijvoorbeeld één van de schepen dan spring je in de auto van het bedrijf en los je de storingen ter plekke op.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een echt familiebedrijf met een bekende naam in de Kop van Noord-Holland met ruim 350 medewerkers die dagelijks werken aan een hoge kwaliteit van dienstverlening

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau