Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ondersteun jij je collega's in het magazijn. De hoofdtaak is het orderpicken van technische onderdelen. Nadat jij alles bij elkaar hebt verzameld, breng je het naar de afdeling waar de onderdelen bewerkt worden. Ook houd jij je bezig met het lossen van binnengekomen producten. Je zorgt ervoor dat producten die gereed zijn voor verzending, op een nette manier in de vrachtwagen geladen worden. Tenslotte verricht jij allerlei voorkomende hand- en spandiensten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie dat gespecialiseerd is in technische producten. Binnen dit bedrijf heerst een informele werksfeer en er zijn korte lijnen. Medewerkers binden zich voor lange tijd aan de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau