Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Noordwijkerhout
18 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker ga je leren om met diverse bewerkingen te zorgen dat er een hoogwaardig eindproduct afgeleverd kan gaan worden. Van frezen en draaien tot slijpen en lassen. Dit alles gaat aan bod komen en op die manier maak je kennis met de productie van hun product in de breedste zin van het woord.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever ontwikkelt en produceert technische componenten. Het is een internationaal georiŽnteerd bedrijf. Medewerkers werken lange tijd voor het bedrijf, iedereen is erg tevreden en loyaal. Over het algemeen komen de medewerkers uit de omgeving van het bedrijf. Je hebt leuke en vriendelijke collega?s. Je kunt samen met je collega?s een broodje eten en een praatje maken of een blokje om lopen. Sfeer en persoonlijkheid zijn erg belangrijk voor jouw nieuwe werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau