Luba Uitzendbureau

Orderpicker avond

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als orderpicker bij dit gezellige familiebedrijf ben je (bijna) altijd werkzaam in de avond en in de nacht, Je werktijden liggen tussen 16:30 uur en 01:00 uur. Als orderpicker ben jij ervoor verantwoordelijk dat de klanten op tijd hun orders ontvangen. Jij bent dus erg belangrijk! Aan het begin van je shift krijg je een korte briefing van je teamleider. Hierna krijg je je handscanner en ga je met de BT op pad in het grote warehouse om jou orders te verzamelen. Enige ervaring met orderpicken is hier in pré. Jij hebt geen probleem met het werken met targets. Jij weet alle orders in een rap tempo te verwerken. Ook kan jij goed nauwkeurig te werk gaan. Als je al je orders hebt verzameld zet je je kar klaar bij de expeditie. Zo kunnen deze op tijd in de vrachtwagen geladen worden om afgeleverd te worden. Tijdens jou shift kun je op verschillende locaties worden ingezet. Denk hierbij aan het DC, de diepvries en de winkel.

Je kunt van maandag tot en met zondag ingezet worden. Gemiddeld ga je ongeveer 30 uur per week aan de slag, afhankelijk van de drukte.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is de meest Rotterdamse groothandel voor de horeca. Een echt familiebedrijf! Deze horeca groothandel is regionaal één van de grootste en levert alle producten aan de horecabranche. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau