Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker kom jij bij jouw toekomstig opdrachtgever te werken op de afdeling CARE (ChemicaliŽn, Afvalwater, Reclaim en Edelmetaal). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de verwerking van chemicaliŽn, het verstrekken van veiligheidsmiddelen en andere producten die in het productieproces gebruikt worden. Daarnaast vallen de afvoer van chemicaliŽn en overige afvalverwerking ook onder deze afdeling. Als logistiek medewerker zal jij een diversiteit aan werkzaamheden moeten verrichten. Zo starten jij en je collega's om 7:30 en zorgen jullie ervoor dat de chemicaliŽn worden afgewogen en uiteindelijk worden verzameld zodat het afval kan worden aangeboden aan andere afdelingen. Ook beheer jij het chemisch magazijn en zorg jij voor het ontvangst en uitgifte van de chemicaliŽn. Jij kan van jezelf zeggen dat je nauwkeurig bent. Jij bewaakt namelijk de houdbaarheid en keurt de chemicaliŽn die jezelf ook meehelpt laden en lossen. Dit alles doe je volgens de veiligheidsvoorschriften. Kortom, genoeg taken op een werkdag, dus veel afwisseling!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige opdrachtgever is een technisch bedrijf dat verschillende metaallagen aanbrengt op elektronische componenten. Hier wordt elke dag door een team van operators, kwaliteitscontroleurs en laboratorium medewerkers gewerkt aan kwalitatieve producten voor in onder andere elektronische apparatuur. Denk hierbij aan de regensensor in die mooie BMW of het chip omhulsel in jouw iPhone! Bij dit bedrijf zijn ongeveer 60 mensen werkzaam. Er heerst een prettige werksfeer waarbij samen wordt gewerkt aan het beste resultaat!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau