Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker heb je veel verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Je bent een aanpakker en houd je dagelijks bezig met allround magazijnwerkzaamheden. Werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn het op orde houden van het magazijn, inboeken- en opbergen binnenkomende goederen en het laden en lossen van goederen. Je werkt regelmatig met de heftruck, daarom is een heftruckcertificaat handig. Dit is niet direct noodzakelijk, omdat je deze via Luba kunt behalen. Heb jij een positieve instelling, neem jij gemakkelijk Initiatief nemen en ben je gemakkelijk in de omgang? Dan pas jij zeker binnen dit leuke bedrijf.

Je komt te werken in een klein team. Na een periode via ons te hebben gewerkt, word je bij goed functioneren overgenomen door het bedrijf.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever biedt professionele woning- en projectinrichters een breed assortiment in typen en merken vloeren. Daarmee leggen zij de basis. Retailondernemers staan voortdurend voor grote uitdagingen. Zij ondersteunen hen daarin door trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren continu in de gaten te houden en het aanbod daarop aan te passen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau