Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de fysiek afhandeling van producten. Je bent een belangrijke schakel in het logistieke proces. Met een elektrische palletwagen of een heftruck laad en los je vrachtwagens en containers met diverse goederen. Deze goederen worden direct verzonden of opgeslagen op opslaglocaties. Voor deze functie werk je op het Benelux hoofdkantoor in Amsterdam-Westpoort.

Jouw taken zullen bestaan uit het laden en lossen van diverse goederen, het controleren van zendingen op kwaliteit en kwantiteit en het lossen van vliegtuigplaten. Ook meet en weeg import- en exportzendingen. Daarnaast registreer je hoeveelheden ontvangen of gedistribueerde materialen of items met behulp van WMS-systeem in combinatie met een RDT (scanner) om records in te voeren. Verder sorteer en plaats je materialen op rekken, planken of in bakken volgens een vooraf bepaalde volgorde. Tot slot, verzamel en bereid je uitgaande zendingen voor met een RDT aangestuurd door het systeem met behulp van een reachtruck of ander apparaat.

Wat wij bieden

  • Goede werksfeer op de afdeling
  • Fulltime baan
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Bereid om fysiek arbeid te verrichten
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Over het bedrijf

Het bedrijf is een wereldwijde logistieke dienstverlener gespecialiseerd in alle vormen van logistiek. In vrijwel alle landen heeft onze opdrachtgever eigen kantoren, mensen en logistieke centra. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers helpen zij, vanuit de vestigingen te Schiphol, Amsterdam, Ridderkerk en Brussel, bedrijven hun rendement te verhogen door de klant specifieke oplossingen op het gebied van warehousing, distributie en lucht- & zeevracht aan te bieden. Dit bedrijf is geen traditioneel Japans bedrijf, maar heeft een informele verwesterde bedrijfscultuur.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau