Luba Uitzendbureau

Prijsanalist

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam-Albrandswaard
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent bij jouw nieuwe werkgever verantwoordelijk voor het monitoren, calculeren en het administratief verwerken van offertes en tenders. Op een creatieve manier ontwerp jij oplossingen van een simpele LCL aanvraag tot aan volledige project zendingen. Jij begrijpt de wensen van de klant en weet creatief en de commercieel beste oplossingen te kunnen samenstellen en aanbieden. Jij gaat samenwerken met de operationele afdelingen over logistieke oplossingen en met afdeling inkoop om tot de beste tarieven te komen. Ook werk je nauw samen met de pricing manager om offertes aan klanten aan te bieden. Aan deze manager rapporteer jij jouw werkzaamheden. Daarnaast behoren certificaten en transportdocumenten opstellen, het verbeteren van processen en het verhogen van de klanttevredenheid tot jouw takenpakket. Al met al ben jij een klantgerichte en zelfstandige werkende teamspeler met goede communicatieve en commerciële vaardigheden die service op de eerste plaats zet.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is onder andere één van de grootste supply chain organisaties ter wereld. Het is een uitdagende bedrijfscultuur waarin initiatief, collegialiteit en doorzettingsvermogen ten zeerste gewaardeerd wordt. Gevestigd in ruim meer dan 50 landen beschikt jouw nieuwe werkgever over meer dan 40.000 professionals, waaronder jij.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau