Continu professionals

Accountmanager Elektrotechniek

Details van de functie

Logo Voor de versterking van onze organisatie van een van onze klanten komen zijn wij op zoek naar enthousiaste professionals voor een functie als 'Accountmanager' Als Account Manager ben je primair verantwoordelijk voor het uitbouwen van de klanten- en diensten. Samen met het management stel je een commercieel plan op en werk je aan de bijbehorende commerciŽle doelen. Je bent hierin ervaren en weet gemakkelijk een helikopter view te behouden.Uiteraard ben je veel buiten de deur, omdat jij op tactisch ťn strategisch niveau weet binnen te komen bij nieuwe klanten. Door middel van strategische gesprekken te voeren met prospects en bestaande klanten weet je de mogelijkheden en kwaliteiten in kaart te brengen, business te creŽren, deze vorm te geven en uit te bouwen. Hierbij zoek je steeds naar de goede balans tussen korte en lange termijn. Daarbij ben jij met jouw expertise, ondernemerschap en empatisch vermogen een waardevolle partner voor onze klanten!

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over: Een technische- of commerciŽle achtergrond; Minimaal een MBO-4 opleiding; Communicatief en sociale vaardigheden; Natuurlijk kijken wij naar opleidingen en diploma's maar nog belangrijker is dat jij enthousiast bent en wil leren. Jezelf ontwikkelen en ambitie vinden wij dan ook erg belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden
Continu Professionals is een technische intermediair en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature is afkomstig van onze opdrachtgever in Dordrecht. In deze vacature gaat het om een fulltime dienstverband en zal je starten met een jaarcontract, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern komt versterken. Het bedrijf werkt volgens het Metaal en Techniek CAO. Dit biedt veel aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Daarnaast ook:Volop opleidingsmogelijkheden; Vrijheid; Enthousiaste en gezellige collega's; Nuchtere werksfeer; Auto, Laptop en Telefoon van de zaak;

Info over het bedrijf
Onze klant is actief in 28 landen en richt zich op de verkoop, service en onderhoudt van meerdere installaties. Denk hierbij aan betaalautomaten, benzinepompen, carwash installaties etc. De standplaats waar vanuit gewerkt wordt is Dordrecht waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen regio. Vanuit Continu Professionals begeleiden wij jou voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.En? Hoe enthousiast ben je inmiddels geworden? Naast jou zijn er waarschijnlijk nog flink wat andere mensen die dromen van een baan bij deze klant. Mis deze kans niet klik direct op de 'SOLLICITEER NU' knop of stuur me een berichtje via de 'WHATSAPP MET ADVISEUR' knop als je vragen hebt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals