WerkTalent

Assistent bezorger horecadistributie

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is in de afgelopen 80 jaar uitgegroeid tot een van de grootste logistieke dienstverlener van Nederland. Momenteel zijn zij actief met ruim 350 wagens en 620 chauffeurs, samen bevoorraden zij vele ketens en bedrijven.

Functieomschrijving
Je gaat aan de slag bij een van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Zij zijn op zoek naar een assistent bezorger, deze functie is een soortgelijke aan de functie als bijrijder.

Als assistent bezorger in de horecadistributie ga je samen met de chauffeur de weg op. Hierin krijg je veel afwisseling en vrijheid in je werk. Samen zorgen jullie voor blije klanten met jullie bezorgskills. De dag begint op de standplaats in Berkel en Rodenrijs, hier zorg je er samen met de chauffeur voor dat de vrachtwagen waarmee jullie de weg op gaan gevuld is. Wanneer jullie de weg op gaan is het aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat de bestellingen op tijd bij de klant aankomen. Jullie gaan diverse horecagelegenheden bevoorraadden, denk hierbij aan strandtenten, kroegen en restaurants. Hetgeen wat jullie gaan bezorgen zijn food en non-food producten. Eenmaal bij de klant aangekomen ga je je spierballen tonen en dan ga jij de vrachtwagen uitladen met de juiste bestelling voor de juiste klant. Deze bestelling rijd je naar binnen toe en dan neem je de lege fusten die zij hebben weer mee retour. Gemiddeld gaan jullie langs 15 horecagelegenheden per dag, geen dag hierin is hetzelfde! Alle ritten gehad? Dan rijden jullie terug naar de standplaats om vervolgens de lege fusten uit te laden, hierna zit je werkdag erop.

Onze opdrachtgever biedt zowel ochtend- als middagdiensten aan. Verder is het natuurlijk wel afhankelijk van de route en de omstandigheden op de weg hoe laat je terug bent op de standplaats.

Functie-eisen
- Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets)
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je bent sociaal en hebt een representatieve uitstraling
- Je bent woonachtig in de omgeving van Berkel en Rodenrijs/Rotterdam/Zoetermeer/Den Haag

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent