Luba Uitzendbureau

Accountmanager (Verkoop)

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijke voor diverse werkzaamheden zoals het onderhouden goede contacten met bestaande relaties zowel nationaal als internationaal. Daarnaast ga je regelmatig op bezoek bij prospects en huidige klanten om technisch advies te geven en verkoopkansen te genereren, het volgen van ontwikkelingen in de markt. Je leert het herkennen van kansen en klachten en weet hoe je hier dan op moet reageren. Hiernaast draag je ook bij aan de groei van de "aftermarkt" organisatie, verkoop van Spare Parts en Service contracten, nieuwe producten en maximale ondersteuning aan de klanten binnen en buiten Europa.

Kortom een enorm diverse en uitdagende functie!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een internationale onderneming met wereldwijd meer dan 1.000 werknemers. Jij bent werkzaam op de locatie in Zaandam. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt machines die met name worden gebruikt in de procesindustrie. De interne cultuur is doelgericht, informeel en Internationaal. Vanuit Zaandam worden de regio's Europa, Midden-Oosten en Afrika bewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau