Luba Uitzendbureau

Monteur Zorgtechnologie

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Service Engineer ben je de ene dag volop bezig bij de klant op locatie, voor het installeren van nieuwe systemen of het onderhouden van bestaande systemen. De andere dag ondersteun je klanten op afstand of help je met het voorbereiden van nieuwe projecten. Daarnaast ben je onze ogen en oren. Denk aan het signaleren van kansen, bedreigingen, issues en bugs in onze monitoring-applicaties. Je denkt actief mee over hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het is een zeer afwisselende baan waarbij vrijwel geen dag hetzelfde is.

Over het bedrijf

Het bedrijf ontwikkelt zorgtechnologie om hieraan te kunnen bijdragen. Het bedrijf is een innovatief en ondernemend bedrijf dat snel groeit, continu op zoek is naar de beste technologie en waarbij de klant altijd centraal staat. Zij ontwikkelen samen met klanten data gedreven inzichten die de zorg echt helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren. zij informeren zorgverleners proactief, zonder dat de oudere hiervoor zelf iets hoeft te doen, waardoor onnodige zorgkosten worden voorkomen en er snel en tijdig kan worden gereageerd. Hierdoor kunnen ouderen in een veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau