Luba Uitzendbureau

Technische Koper

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Zaandam
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie kom je te werken op een inkoop afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de wereldwijde inkoop van technische onderdelen en apparatuur. Als technisch inkoper ben je ook verantwoordelijk voor het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar een succesvolle inkoopstrategie voor onderdelen en apparatuur. Op basis van technische specificaties bestel je producten, beantwoord je leveranciersvragen en zoek je zo nodig naar geschikte alternatieven. Het is belangrijk dat alle componenten op tijd worden geleverd met het kwaliteitsniveau dat voldoet aan de normen van het bedrijf en onder juiste commerciŽle voorwaarden.

Naast deze taken heb je nog meer werkzaamheden die bij de functie komen kijken, onder andere het uitvoeren van spendanalyses, benchmarking, het uitvoeren van marktonderzoek, het leiden van inkoopprocessen en leveranciersselectieprocessen (RFI/RFQ/RFP), het onderhouden van leveranciersprestaties en het verstrekken van managementinformatie waaronder bijvoorbeeld rapportages over (voorspelde) besparingen. Daarnaast neem je nog actief deel aan value engineering projecten, zowel leveranciers als de organisatie uitdagen tot de meest optimale oplossing te komen voor de levering en ontwikkeling van onderdelen en analyseren en in kaart brengen van marktontwikkelingen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een internationale onderneming met wereldwijd meer dan 1.000 werknemers. Jij bent werkzaam op de locatie in Zaandam. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt machines die met name worden gebruikt in de procesindustrie. De interne cultuur is doelgericht, informeel en Internationaal. Vanuit Zaandam worden de regio's Europa, Midden-Oosten en Afrika bewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau