Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf is op zoek naar een magazijnmedewerker die 40 uur per week aan de slag kan. Het bedrijf heeft twee magazijnen en ze zoeken iemand die het fijn vindt om zelfstandig te werk te gaan in het externe magazijn. Je zal natuurlijk begeleid worden door collega's om wegwijs te worden in het magazijn. Op den duur ben je veel zelfstandig aan de slag, wat je ook veel vrijheid biedt. Je werkzaamheden zijn orderpicken en het besturen van de heftruck. Het orderpicken gaat aan de hand van een pick- en paklijst, waarvoor het belangrijk is dat je goed Nederlands spreekt. Je bent namelijk tevens de persoon die controleert of de materialen op de juiste plek in het magazijn liggen. Als jij een rubberen tegel moet pakken, maar bij de locatie in het magazijn uitkomt bij een verkeerspion, geef je dit door en zorg je dat het geregeld wordt!

Je werkt met grote rollen rubber tot 5 meter hoog. Deze moeten uit de stellingen worden gehaald om vervolgens op maat te worden gesneden voor de klant. Zodra de order klaar is, maak je deze verzendklaar en kan deze richting de klant. Van tijd tot tijd zal er een product moeten worden getild, maar het orderpicken zal voornamelijk met de heftruck gebeuren. Het is een pre als je al een heftruckcertificaat hebt, maar dit is niet vereist. Sta je ervoor open je certificaat te behalen en ervaring op te doen? Dit is ook zeker mogelijk!

Je werkt van 08:00-17:00 uur of van 09:00-18:00 uur, dit zal tijdens het gesprek besproken worden.

Ben je 40 uur beschikbaar, ervaren in het magazijn en vindt je het leuk om zelfstandig bezig te zijn? Dan is dit jouw functie!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een middelgroot bedrijf gevestigd in Zoetermeer. Ze zijn dé leverancier van hoogwaardige technische rubberproducten. De producten bestaan uit de meest hoogwaardige technische rubberproducten en presenteren deze dan ook zodanig naar hun klanten. Het bedrijf is trots op haar klanten en verzorgt een fantastische klantenbeleving. Omdat ze als organisatie een sterke internationale groei doormaken en daarnaast ook nog eens bezig zijn met een vergaande professionalisering en structurering van de processen, bevat de functie als klantenservice medewerker interessante doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau