Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Past een baan als heftruckchauffeur helemaal bij jou? Als logistiek medewerker, magazijnmedewerker of orderpicker maak je nu de stap naar een nieuwe uitdaging waarin laden en lossen centraal staat. Ook zonder heftruckcertificaat ben je welkom, die kan je namelijk gewoon via ons behalen.

Waar ben je dagelijks mee bezig?
  • Pakken hout vervoeren en klaarzetten voor transport
  • Laden en lossen van vrachtwagens

Werktijden zijn van maandag tot vrijdag 07:00-15:30.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever in de Gemeente Krimpenerwaard (vlakbij Rotterdam en Gouda) is bijna 150 jaar specialist als houthandelaar. In de loop der jaren is de organisatie gegroeid tot ruim 100 medewerkers, waarbij het hout niet alleen verhandeld maar ook bewerkt wordt. De visie is altijd hetzelfde gebleven: hoe kunnen we nog klantgerichter werken en daarbij sneller en beter te werk gaan. Jouw toekomstige werkgever staat dus altijd open voor verbeteringen. Deze strategie heeft geleid tot een zeer betrouwbare, gerenommeerde speler in de markt die internationale en toonaangevende klanten bediend.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau