Luba Uitzendbureau

Vis inpakker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever zoekt voor de afdeling haring pluk nieuwe collega's. Je werkzaamheden bestaan uit het snijden en het plukken van de graten uit de haring.
Jij zorgt er voor dat de haring graat-loos is en klaar is om ingepakt te worden. Dit gebeurd op de lopende band wat betekend dat er in een bepaald tempo wordt gewerkt.
Je zult dit natuurlijk niet in 1x kunnen dus je wordt goed begeleid en ingewerkt om het zo snel onder de knie te krijgen.
Je werkt met gezellige collega's van verschillende nationaliteiten en op deze afdeling staan voornamelijk vrouwen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is opgericht in 1860. Sinds 1968 zijn zij een verwerker van verpakte visproducten zoals haring, makreel, garnalen, zalm en gebakken vis. Daarnaast zijn zij marktleider in de retailsector in Nederland en beleveren zij zowel de groothandel als de zorg- en cateringmarkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau