Luba Uitzendbureau

Operator (leerling) gezocht!

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Heijningen
19 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In een 2 ploegendienst werk je in een team van 5 tot 8 personen aan een hele grote machine die buizen vervaardigd uit rollen staal. Er staan in de fabriekshal 2 van zulke machines. De rollen staal worden aangevoerd via een bovenloopkraan of een portaalkraan deze worden op de machine gelegd waarbij de rollen staal uitgerold en via een lasverbinding tot een buis worden gemaakt. Jij en je team worden volledig bij het proces betrokken en je ingewerkt om op 5 plaatsen binnen het proces te werken.

Mocht je het leuk lijken om als Operator aan de slag te gaan maar ontbreekt het je aan de juiste werkervaring of opleiding. Neem gerust contact met ons op dan kijken we zeker naar de mogelijkheden om je aan de slag te helpen.

Over het bedrijf

Het bedrijf levert complete funderingsoplossingen aan grote, internationale opdrachtgevers. Ze zorgen er dagelijks voor dat onze klanten de hoogst mogelijke service geleverd krijgen. Dit doen ze samen met 150 collega?s vanuit onder anderen hun hoofdkantoor in Heijningen,

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau