Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Zevenbergen
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een opdrachtgever op de moerdijk zijn we op zoek naar een Assemblage medewerker.

Je bent in dagdienst werkzaam. Samen met je collega ben je een goed ingewerkt team die samen kostbare systemen in elkaar. Alle onderdelen komen binnen in het magazijn. De magazijnmedewerkers zorgen ervoor dat alle onderdelen klaar voor je staan zodat je gelijk aan de slag kan. Jij en je collega hebben allerlei hulpmiddelen tot je beschikking zoals een tilkraan en zuignappen om de onderdelen netjes in elkaar te zetten. Als alles gemonteerd is bouw je een krat om het product heen zodat deze weer veilig vervoerd kan worden naar de klant.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste logistieke dienstverleners wereldwijd. Het is een informele organisatie, het is gewoon 'jij' en 'je' en je mag bij iedereen het kantoor binnenwandelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau