Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als magazijnmedewerker ga je allround aan de slag met magazijnwerkzaamheden. Hoe jouw takenpakket er precies uit komt te zien is afhankelijk van jouw ervaring en ontwikkeling. Je kunt in eerste instantie denken aan het verzamelen van orders, wegzetten van binnenkomende goederen en verzendklaar maken van uitgaande goederen. Daarnaast zorg je er voor dat het magazijn er spik en span uit ziet. Heb je een heftruckcertificaat? Dan spring je af en toe op de heftruck indien nodig en heb je die nog niet? Dan is er de mogelijkheid om die via Luba te behalen.

Je werktijden zijn doordeweeks overdag, normaliter van 07:30-16:30 maar kom je met deze werktijden in de knoop? Dan is er eventueel in overleg de mogelijkheid om deze te vervroegen/verlaten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie met Rotterdamse roots čn mentaliteit. Zij leveren maatwerk op gebied van hoogwaardige aluminium constructies. Er wordt hard gewerkt en daar krijg je ook wat voor terug, een verzorgde lunch bijvoorbeeld! Er heerst een goede sfeer, er is oog voor medewerkers en er zijn mogelijkheden voor de langere termijn. Kortom: bij deze werkgever wil je aan de slag!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau