Luba Uitzendbureau

Accountmanager binnendienst - Engelstalig

Details van de functie

Logo Over de functie

De functie als verkoopspecialist bij dit bedrijf is breed! Jij begeleid en ondersteunt klanten, daarnaast verstrek je prognoses en informatie voor de inkoop- en logistieke planning. Je stelt handelsvoorwaarden en leveringsvoorwaarden op met jouw klanten want jij beheert jouw eigen klanten volledig zelf! Naast verkoopwerkzaamheden hou je je ook bezig met administratieve werkzaamheden zoals het voorbereiden van verkooporders, het contacteren van de logistieke afdeling voor zendingen en het uitvoeren van incassoactiviteiten. Daarnaast ondersteun jij jouw collega's met marketingactiviteiten, mede hierdoor zorg jij voor de perfecte klantbeleving!

Over het bedrijf

Deze organisatie is een multinational met meerdere vestigingen over de hele wereld. Zij ontwikkelen hardware en software voor verschillende systemen. Denk hierbij aan de hardware in een geldautomaat tot aan het computersysteem van de apotheek bij jou om de hoek! Op het kantoor in ?s-Hertogenbosch is de voertaal Engels en hier wordt elke dag contact gehouden met de klanten door een team van meerdere verkoopspecialisten! Er heerst een prettige en zakelijke werksfeer waarbij samen wordt gewerkt aan het beste resultaat!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau