Luba Uitzendbureau

Administratief medewerker techniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een bedrijf in de farmaceutische industrie zijn wij op zoek naar een administratief medewerker met focus op het technische aspect van dit bedrijf. Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal 2 maanden ter ondersteuning van de Project Engineer. Je vangt een aantal taken van de technische afdeling op. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het tekenen en verwerken van werkbonnen, het klaarmaken van jobs voor de technische medewerker, bestellingen plaatsen voor onderhoud en het inplannen ervan. Het is fijn als je enige technische ervaring hebt zodat je snel zelfstandig aan het werk kan, maar natuurlijk valt er ook veel te leren. Binnen het bedrijf is de voertaal Nederland, dus het is fijn als je de Nederlandse taal beheerst.

Over het bedrijf

Dit prachtige bedrijf in Diemen produceert al meer dan 70 jaar farmaceutische producten en voedingssupplementen. Wij zijn een groeiend farmaceutisch bedrijf met gezamenlijk meer dan 150 medewerkers. Onze productie levert, naast contract manufacturing voor grote farmaceutische bedrijven, diverse bekende merken zoals Dagravit, Valdispert, Roter, Sleepzz, Optimax, Excilor en Oenobiol voor zowel de binnenlandse als buitenlandse markt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau