Luba Uitzendbureau

Inpakmedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Geldrop
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen deze functie heb jij diverse verantwoordelijkheden en zorg jij samen met jouw collega's voor een fijne werkdag en een perfect eindproduct. Uiteraard komt er van alles kijken voordat jij kan beoordelen of dat het eindproduct ook daadwerkelijk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Zo ben jij bezig met het (handmatig) inpakken van de verpakkingen, het dichtplakken en coderen van de dozen volgens voorschrift, het inleggen van de producten op 2 inpaklijnen en tot slot het beoordelen van de kwaliteit van het eindproduct. Mocht het eindproduct niet in orde zijn dan zal jij dit melden bij de afdeling leidinggevende en/ of operators.

Het betreft een functie waar zowel mogelijkheden zijn in de dagdienst als ploegen (6:00 tot 14:00/ 14:00 tot 22:00 / 22:00 tot 06:00). Hier kan jij op ingepland worden!

Over het bedrijf

Iets wat begon als een bakker groeide al snel uit naar een begrip aan de ontbijttafel. Zo kwam deze organisatie met de eerst voorgesneden ontbijtkoek in Nederland waarmee zij wisten in te spelen op de wensen van de markt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau